Zpět:

Futured

zaparkováno v nových kancelářích

Realizováno: 2018

Řešené plochy: 320 m²

Místo: Brno

Architekt: Studio Perspektiv

Služba: realizace interiéru

Brněnská IT firma Futured (dříve Funtasty) se rozhodla přestěhovat do prostor bývalého parkovacího domu Rozmarýn. A my jsme jim ve spolupráci s architekty ze Studia Perspektiv pomohli vytvořit moderní kancelářský prostor, který vzdává hold původnímu genius loci.

Postarali jsme se o dodávku sádrokartonových a skleněných příček, osadili jsme dveře, položili podlahy a do jednaček jsme přidali heraklitové akustické podhledy. No a samozřejmě nemohla chybět ani truhlářská atypická výroba –⁠ dodali jsme kuchyňku, obklady zdí i vestavěné skříně. Zajistili jsme také dodávku typového nábytku do zasedacích místností, pracovní stoly, barovky nebo třeba pohodlnou sedačku na míru.

Přečtěte si o projektu víc v článku na Design portálu.