Zpět:

MILT

Office design implementation

Implemented: 2020

Solved areas: 200 m²

Place: Brno - Popůvky

Architekt: Ing. arch. Markéta Bergerová

Fotograf: Pavol Bigoš, Pinarto

Service: návrh a realizace interiéru

Milt company is a manufacturer of interior partitions, mobile walls, control rooms and hall installations. It offers a wide range of products for a healthier and more pleasant indoor environment, such as green walls or acoustic ceilings and panels. We have designed offices for the Brno branch. From the beginning, it has been clear that we want to work with the company's products. Therefore the space is divided by glass partitions. We have used vivid paintings and vertical gardens as green elements.

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.

Allow all
Customize

Cookie customization