Zpět:

Kleis

Office design implementation

Implemented: 2019

Solved areas: 250 m²

Place: Popůvky

Architekt: Ing. arch. Markéta Bergerová

Fotograf: Pavol Bigoš, Pinarto

Service: návrh a realizace interiéru

Kleis office space is located in a newly building of offices and warehouse in Popůvky. The investor's wish was to create a pleasant working environment for employees, which will not reflect the corporate identity. The emphasis was mainly on the use of earthy colours, comfort and plenty of storage space.

For Kleis, we designed and implemented offices that emphasize pure unobtrusive design. The colour palette stands on earthy tones. Since the office space is relatively small, we used glass partitions to divide it, which gave the interior airiness. We supported the sound comfort with acoustic panels, which also function as a design element on the walls. The kitchen has views of the industrial hall of the warehouse.

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.

Allow all
Customize

Cookie customization