Zpět:

Family house Brno Sadová

Family house design implementation

Implemented: 2020

Solved areas: 80 m²

Place: Brno

Architekt: Andrea Pastrnek

Fotograf: Pavol Bigoš, Pinarto

Service: návrh a realizace interiéru

Our task was to design the optimal layout, expand the entrance space, find a place for a desk and unify the whole interior in style. The owners preferred natural shades, so we worked primarily with wooden surfaces and a white-grey-black palette.

At first glance we notice that the materials are selected carefully. Both floors are united by a solid wooden floor, thanks to which the environment looks very cosy. What is more, this element allows the use of underfloor heating. A number of elaborated details contribute to the overall airy and friendly impression of the space - veneer framing of furniture, hidden door frames or elegant equipment consisting of simple lines. Lighting is provided by white spotlights as well as pendant and wall local lights.

This website uses cookies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.

Allow all
Customize

Cookie customization