References

1/4

TCL

Our studio was appointed to design new office space for the Czech representation of the second largest TV manufacturer in the world. The task of PREMIER interiors was to design a minimalist loft that also allows the presentation of products. In the Czech Republic, this company focuses mainly on the sale of TVs of various diagonals, which had to be incorporated into the interior.

Several functional open space zones with dividers were created. For this we used materials such as yellow fiberglass and black expanded metal. The originally small enclosed kitchen was extended into the office space and we made it special thanks to the distinctive ceramic tiling.

implemented

2020

solved areas

160 m²

architect

Markéta Bergerová

place

Prague

Previous
Next
2/4

Interior of a family house Brno Sadová

Our task was to design the optimal layout, expand the entrance space, find a place for a desk and unify the whole interior in style. The owners preferred natural shades, so we worked primarily with wooden surfaces and a white-grey-black palette.

At first glance we notice that the materials are selected carefully. Both floors are united by a solid wooden floor, thanks to which the environment looks very cosy. What is more, this element allows the use of underfloor heating. A number of elaborated details contribute to the overall airy and friendly impression of the space - veneer framing of furniture, hidden door frames or elegant equipment consisting of simple lines. Lighting is provided by white spotlights as well as pendant and wall local lights.

implemented

2020

solved areas

80 m²

architect

Andrea Pastrnek

place

Brno

Previous
Next
3/4

ČPP - Czech Business Insurance Company

The investor's task was to create interiors that would reflect the company's mission. At the same time, the investor required practicality and functional layout of the rooms.

We focused on the very good location of offices. They are located on the 11th floor and offer an impressive view of the landmarks of Brno. In the interiors, palette of neutral shades complemented by wood decor were used. The aim of this step was to bring to the front the view of the city and its citizens. This element expresses the essence of the whole company - it reminds employees and visitors of what ČPP is.

implemented

2020

solved areas

1100 m²

architect

Andrea Pastrnek

place

Brno

Previous
Next
4/4

VICTORIANO

The luxurious men's tailor store Victoriano is located on the ground floor of a corner building from 1906. It is a generous glass fronted space. The investor's wish was to create a bright minimalist shop that would gently refer to the history of the place. We achieved this when focusing on the small details. We enlivened the modern interior in muted colours with patterned shambles around the windows and linings. The black-grey-white palette is complemented by light wood decor and brass elements on the lighting.

The store has two wings, between which there is a reception with a bar. In the first part facing the busier street, there is a lounge for waiting clients, bar seating, meeting table, cabins and access to the toilets. There are consulting tables in the part facing the quiet street.

implemented

2020

solved areas

250 m²

architect

Markéta Bergerová

place

Prague

Previous
Next

Smartlook

2020

Office design implementation

Moravany family house

2020

Reconstruction of the interior and exterior of a family house

PKV

2020

Office design implementation

MILT

2020

Office design implementation

Family house Ivanovice

2020

Interior reconstruction of a family house

Babák Office

2020

Reception design implementation

Asseco

2020

Office design implementation

Kleis

2019

Office design implementation

Don’t be shy, say hi